1st & 10 – Tíz éves az Újpest Bulldogs

Április 3-án megnyílt jubileumi fotókiállításunk az Új Galériában.

Újpest nemcsak a sport, hanem a kultúra terén is igyekszik az élen járni, így nekünk sem okozott gondot ezt a két területet összekapcsolva megrendezni Magyarország első amerikai futball tematikájú művészeti tárlatát. A „1st & 10 – Tíz éves az Újpest Bulldogs” című fotókiállítást az Új Galériának helyet adó Újpesti Kulturális Központ részéről Megyeri Katalin, valamint Szatmári János, az Újpest Bulldogs Amerikai Futball Club elnöke nyitotta meg. A tárlaton 25 fotó, valamint megannyi ereklye (kupák, érmek) eleveníti meg az egyesület első 10 esztendejének legemlékezetesebb pillanatait: a debütálást, a bajnoki címeket, a kemény csatákat, a hatalmas ütközéseket - a múlt, a jelen, és persze a jövő nagy játékosaival.

A megnyitón tiszteletét tette Wintermantel Zsolt polgármester úr, dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester úr, valamint az ÚKTV stábja is.

A tárlat április 20-ig, hétköznaponként 9.00 és 18.00 között tekinthető meg a Szent István út 17. alatt – az „Ifjúsági Házban”. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Sándor Zsolt

GO FANS! GO DAWGS!