Az első megmérettetés, edzőmérkőzés a Dunaújváros Gorillaz-zal

Közel 300 ember izgulhatta végig a Bulldogok bemutatkozó mérkőzését, melyet a szintén újonnan alakult Dunaújvárosi Gorillák ellen játszottak! A rendezvény nagyszerűen sikerült, hiszen a vártnál nagyobb érdeklődés övezte a mérkőzést, a kilátogató szurkolók remek hangulatott teremtettek ezzel segítve a nem túl jól kezdő hazai csapatot!

Az elején igencsak megszeppent hazai alakulat csak a második félidőben kezdett magához térni, azonban addigra már a Gorillák 12 ponttal vezettek (2 TD, mindkét extra pont kísérlet kimaradt) Az igazi meglepetést a második TD után okozta a hazai csapat, a Gorillák kirúgását követően Stetner Péter #18 remek visszahordása nagyon jó pozícióhoz juttatta a támadókat, akik rögtön az első játékból egy hosszú passzt követő (Czuprik Zoltán #5) remek elkapással (Szalai Barnabás #84) megszerezték a Klub első hivatalos Touchdown-ját!

A második félidő még két Bulldogs és egy Gorillaz pontszerzést tartogatott, az extra pont kísérletek azonban a Kutyáknak sikerültek jobban, így a lelkes hazai szurkolótábor nem kis örömére az Újpest Bulldogs 21:18-ra legyőzte fennállásának első mérkőzésén a Dunaújváros Gorillaz csapatát!