Boldog születésnapot, Újpest Bulldogs!

10 év nagy idő - nemcsak egy ember életében, hanem egy klub történetében is. Ha pedig az első tízről van szó, különösen nagy jelentőséggel bír ez az időszak. És micsoda 10 év volt ez, micsoda küzdelmekkel - pályán belül és pályán kívül! Kijutott bőven az örömből és a keserűségből, a bizakodásból és a kétségből is. Kerestünk otthont, építettük az egyesületet, ünnepeltünk bajnoki címeket, belekóstoltunk a HFL világába, s persze – itthon szinte egyedülálló módon – rengeteg kisgyermeket megtanítottunk játszani, akik számára már a foci az a sport, amit sisakban és TD-re játszanak.

Olyan ez, mint a szerelem: vannak benne nehézségek, de alapvetően csodás minden pillanata. S, ha jobban belegondolunk, nemcsak olyan: ez szerelem. Másképp nem lehetne ezt ennyi ideje, ilyen lelkesedéssel, és töretlen hittel csinálni.

Mindenkinek hálás köszönet, aki ebben a 10 esztendőben akár csak egy kicsit is részese volt a Bulldogs történetének: játékosoknak, edzőknek, támogatóknak, szülőknek, szurkolóknak, s persze a fáradhatatlan vezetőségnek. Köszönjük riválisainknak a nagy csatákat, a férfias, de fair küzdelmeket. Azt megígérhetjük, mi a következő 10 évben is itt leszünk!

 

Sándor Zsolt

GO FANS! GO DAWGS!