Cellect Aréna Kupa, meghívtak minket is!

Február másodikán rendezik meg a Cellect Aréna Kupát, nyolc magyar résztvevővel. Az egész napos programra meghívást kaptak a Bulldogok is. A Dunaújváros Gorillaz és a Mosonmagyaróvár Warriors ellen, egy külön kupán mutathatják meg a Kutyák, mire képesek a kispályán.

Az idei Cellect Aréna kupára 8 csapat jelezte a részvételi szándékát, illetve egy német csapattal is folynak az egyeztetések. Az újépítésű kézilabdapálya és sportcsarnok remek helyszínül szolgál majd az egész napos rendezvénynek, ahol cheerleader bemutatóval is várják a sport szerelmeseit. Alapvetően a program "orrvérzésig amerikai foci" lesz, tudtuk meg Boda Gábortól, az esemény egyik főszervezőjétől.

Másodikán három újonnan alakult csapat is be fog mutatkozni és egymás elleni körmérkőzések során döntik el, hogy ki a legjobb. A nyolc nevezett csapatot két csoportba sorsolták, az alapszakaszt csoporton belül játszák, ami 12 mérkőzést jelent. A rájátszásban a két csoport győztesei játszanak egymás ellen, tehát meccsben nem lesz hiány.

A sportkomplexum éttermében nem csak a sportolók, a látogatók is választhatják a menüt, mellyel mérsékelt áron kaphatnak ebédet. Az egész napos jegy, csakúgy mint tavaly, idén is 1200 forint lesz. Az eseményről egyébként élőben közvetítünk. További információ, versenykiírás olvasható a Cellect Aréna Kupa hivatalos oldalán