Edzői nyilatkozatok a Bulldogs – Titans előtt

Az április 1-i szezonnyitó előtt arról kérdeztük a két gárda vezetőedzőjét, Czuprik Zoltánt és Fábián Krisztiánt, mit várnak a találkozótól.

Czuprik Zoltán, az Újpest Bulldogs vezetőedzője:

„Azt gondolom, jól sikerült a felkészülésünk. Az új csapatot már tavaly augusztusban elkezdtük építeni elsősorban a juniorokra alapozva, a hozzájuk csatlakozott felnőttekkel pedig decembertől elméleti edzéseken raktuk le a technikai és taktikai elemek alapjait. Még nagyon az utunk elején vagyunk, de jó irányba haladunk.

A Titans ellen leginkább azt szeretném látni, hol tartunk most, de mivel mind versenyző típusok vagyunk, győzni szeretnénk. A Divízió II-t egyelőre nem nagyon ismerjük, nagyon vegyes a társaság mind a csapatok, mind a játékosok terén, így nem tudhatjuk, ki milyen erőt képvisel. Alapvetően azt fogom nézni szombaton, hogy a begyakorolt játékelemeket mennyire tudja majd visszaadni a csapat a pályán.”

Fábián Krisztián, a Budapest Titans vezetőedzője:

„Nem a tavalyi eredményből indulunk ki, hiszen mindkét oldalon voltak változások. Komolyan készültünk az idei szezonra, több junior és új játékos is lesz, aki bevetésre kerül. Tudatosan javítottuk a korábbi hibáinkat, így győzelemre számítunk a hétvégén. Bízunk benne, hogy jó hangulatú mérkőzés vár ránk.”

https://www.facebook.com/events/1913306798903002/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1490681939040625

 

Sándor Zsolt

GO FANS! GO DAWGS!