Irány a mocsár! Predators vs. Bulldogs

Predators vs. Bulldogs 74-0
Zalaegerszeg

Ugyan hetvennégy nullára kikapott az Újpest Bulldogs a Zalaegerszeg Predatorstól, a csapatból senki sem keseredett el igazán. "Nem azért mentünk, hogy nyerjünk, hanem azért, hogy tapasztalatot szerezzünk" – mondta el Herczeg Sándor, a Bulldogs elnöke. Hozzátette, személyesen beszélgetett a játékosokkal a Zalaegerszegen szerzett élményekről, eddig egyikük sem panaszkodott. A pálya a sok esőtől szinte mocsárrá változott, a nehéz körülményehez egyértelműen jobban alkalmazkodtak a Zalaegerszeg már sokat tapasztalt játékosai. A Bulldogsnak viszont semmi sem sikerült, a Kutyák csak vergődtek a sárban.

Az újpesti csapat öt hónapja alakult, első felszereléses edzéseikre három hónapja került sor. Ez volt a második mérkőzésük, az elsőt győzelemmel zárták a Gorillaz ellen.

Most a tapasztalt zalai játékosok ellen kellett volna teljesíteniük, azonban "sokan nagy mellénnyel álltak ki a pályára, mindössze 30 százalékos teljesítményt nyújtottak a korábbiakhoz képest" – emlékezett vissza Herczeg, majd hozzátette: "sokat tanultunk, a tapasztalt játékosoktól sok apróságot sikerült ellesni, és kipróbálhattuk élesben is a taktikánkat. Legközelebb egy kevésbé erős ellenfelet választunk majd, de mindenképpen olyat, amelyiknek már van meccstapasztalata."

A 63 fővel büszkélkedő újpesti csapat vezetői reálisan szemlélik a helyzetet, még keményebb edzéseket ígérnek és remélik, jövőre a másodosztályban mutathatják majd meg mennyit fejlődtek.

Kapcsolódó tartalmak

Mérkőzés2007.10.28. Újpest Bulldogs - Zala Predators