Nem sikerült a visszavágás

Az Újpest Bulldogs U13-asai lemásolták az előző heti utánpótlás mérkőzést: ők is egy fordulatos, izgalmas találkozón szenvedtek 20:14-es vereséget a Budapest Wolves-tól.

Az idei évben először játszottak mérkőzést U13-asaink. Legutóbb még tavaly októberben, hazai környezetben léptek pályára: az akkori ellenfél is a Wolves gárdája volt, és egy kiegyenlített meccsen 8:6-ra kaptak ki. A vasárnapi Rozsnyai utcai összecsapás ennél jóval pontgazdagabbra és csapongóbbra sikerült. A találkozó első felében mi domináltunk, és Bali Ákos, valamint Kránitz Bence TD-ivel, illetve egy safety-vel 14 pontot tettünk fel az eredményjelzőre, amire a Farkosok csupán egy touchdownnal tudtak felelni. Ezután viszont a vendéglátók nagy pillanatai következtek, és megfordítva az állást 20:14-re győztek.

A nyár első hónapja mozgalmasnak ígérkezik az utánpótlásunk háza táján is: június 3-án és 4-én az óbudai Gyerek Szigeten népszerűsítik majd az amerikai futball növendékeink, majd június 11-én Bécsbe utaznak az U11-es és az U13-as csapataink, hogy újra megmérkőzzenek a Danube Dragons-szal.

Ne feledjék: korosztályos csapatainkhoz folyamatosan lehet csatlakozni, mindenkit szeretettel várunk, aki kipróbálná ezt a remek sportot! Jelentkezni Szatmári Jánosnál lehet a 06-70-398-4570-es telefonszámon, vagy a janos.szatmari@freemail.hu e-mail címen.

 

Sándor Zsolt

GO FANS! GO DAWGS!