Megszereztük ez első Bajnoki győzelmet!

A Harcosok nem bírtak a Kutyák védőivel!

A mérkőzés előtti nap és az éjszaka szinte megállás nélkül szakadt az eső, vasárnap délután viszont kisütött a nap; de persze azért néha-néha szemerkélt is.

A rossz időjárás sajnos kihatott a nézők számára is, de nem panaszkodhatunk, hiszen 160 szurkoló volt kíváncsi a csatára! A Kutyák eddigi mérkőzéseinek nem nagyon kedvezett az eső, de úgy tűnik megtört a jég és hozhatták a kötelezőt.

Egy nagyon szerencsétlen visszahordás kísérlet után, a saját térfelünkről jöhetett a Fighters. De szerencsére ez nem befolyásolta a védelmünket, így sikerült megállítani a vendégeket és átvenni a támadás jogát!

A támadó egység sem volt megszeppenve, egy nagyszerű játéksorozat után megszerezték a mérkőzés egyetlen TD-jét és Extra pontját is.

Ezzel a győzelemmel biztosítottuk magunkat a Bajnokságban, így már nem az utolsó helyen zárjuk a szezont. Két hét múlva 21-én az Eger Heroes csapatát fogadjuk, borzasztóan kemény csata lesz ez a Kutyáknak, hiszen a Heroes egy 3 éve létező csapat, akiknek igen sok tapasztalata van, és nagyon elszántak!

De mindent elkövetünk, hogy felülkerekedjünk egy ilyen tapasztalt ellenfél ellen is! Tehát még egy mérkőzés amit hozni kell, és akkor jöhet a megérdemelt pihenés, hiszen elértük az idei évre kitűzött célt!

A Klub hosszútávon gondolkozik, így a lassú de biztos fejlődés a továbbiakban is a cél, vagyis jöhet a következő lépcsőfok!

HAJRÁ LILÁK! GO FANS! GO BULLDOGS!