Csúfos vereséget szenvedtek a Kutyák

Egyhangú győzelem született a szombaton rendezett Budapest Hurricanes Újpest Bulldogs találkozón. A hurrikánok már az első pillanatban megragadták az alkalmat, és csírájában elfojtották az Újpesti próbálkozásokat.

A lilák kezdetben futásokkal operáltak, de ezek általában mínusz yardokkal végződtek. Az első puntot követően megszülettek az első pontok, a Hurrikánok remek blokkokat követően hordták vissza a labdát. A következő támadás sem járt több eredménnyel a lilák számára, ráadásul saját védekező alakulatukat sem hagyták jó helyzetben.

A Hurricanes kihasználva a jó mezőny pozíciót újabb pontokkal örvendeztette meg a hazai közönséget. A mérkőzés menete a második félidőben sem változott sokat, a hazaiak tovább növelték előnyüket, több labdát is szereztek interception-ök és fumble-ök révén. Mindhárom csapatrészük remekül teljesített és mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne legyen kérdés, ki a jobb csapat aznap.

Ezt követően a Bulldogs támadói passzokkal próbálták átjátszani a Hurricanes védelmét több-kevés sikerrel. Úgy tűnt működhet ez a változtatás a liláknál, de általában ezek a támadások is a labda elvesztésével értek véget. A vendégek védelme sem állt a helyzet magaslatán, rengeteg hibával játszottak és képtelenek voltak megállítani a Hurricanes offensét.

Az újpesti gárdának túl kell tennie magát a kudarcon és csak a következő mérkőzésre szabad koncentrálniuk. Április 23-án hazai pályán fogadják a Wolves 2-őt, akiket a szezon előtti barátságos mérkőzésen sikerült legyőzniük. Ám ez korán sem jelenti azt, hogy könnyű meccsre számíthatnak a lilák.