A szezon mérkőzése, elődöntő a Gorillákkal

Szombaton, július 5.-én kerülnek megrendezésre a divízió I. elődöntői, az egyik oldalon Steelers - Titans, a másik oldalon Gorillaz - Bulldogs párosítás küzd majd a döntőbe jutásért. 

A szezon két legesélyesebbnek tartott csapata, a Dunaújváros Gorillaz, és az Újpest Bulldogs tehát nem a döntőben fog egymással megküzdeni, hanem mint egy főcsoport döntőn az NFL ligában, a bajnokság elődöntőjében feszülnek egymásnak. Az alapszakaszban lesújtó vereséget szenvedtek a kutyák a Dunaújvárosi Stadionban, így negyedik helyre csúsztak, wild card mérkőzést kellett játszaniuk a továbbjutásért. A hétvégén lejátszott meccset a Tata ellen vívták, igen nagy fölénnyel, magabiztosan tudták magukat az elődöntőben, ahol a pihenőn lévő Gorillaz várja őket. A papírforma most a gorillák felé húzza a győztes címet, ám koránt sem lesz egyszerű a történet, a Bulldogok sem veszíteni mennek le Dunaújvárosba. Az offense remek teljesítményt nyújtott a hétvégén, Ábrahámi vezetésével, így valószínűleg nem kell majd négy negyedet várni az első lila-pontokra, és a védelem is kiemelkedő formában van, mentálisan is érezhető a rájátszás hangulata. 

Egy valami azonban nem hiányozhat a mérkőzésről, a jól megszokott hangulat, amit a Bulldogs Fanok rendre biztosítanak, várunk minden szurkolót, síp-dobot és kereplőt, szurkoljunk együtt a döntőért!

GO FANS! GO DAWGS!Divízió I. összefoglaló, a Francesco's Sports szemszögéből