U15-öseink a Farkasokkal meccseltek

Az Újpest Bulldogs – Budapest Wolves májusi utánpótlás derbik első felvonását riválisunk nyerte 20:14 arányban, ám most vasárnap U13-as csapatunk vehet revansot.

Pacuk László U15-ös tanítványai az áprilisi bécsi vendégszereplést követően ezúttal a Rozsnyai utcába látogattak, hogy a Wolves korosztályos alakulatával mérjék össze tudásukat. A mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, ám Riskó Bence és Juhász Dávid touchdownjaival, valamint Nosza Vilmos safety-jével már 14:6 volt a Bulldogok javára. A hajrában azonban a Farkasoknak jött ki jobban a lépés, és sikerült megfordítaniuk a mérkőzést, így végül 20:14-re diadalmaskodtak.

Az újpesti srácok – és Karácsonyi Lilla személyében ifjú hölgy linebackerünk – kitűnően helytálltak, és egy olyan remek, élvezetes meccset játszottak a magyar rekordbajnokkal, hogy a végeredmény tényleg másodlagossá vált - a vereség ellenére sem élte meg senki kudarcként a találkozót.

Ami a további programot illeti, az újabb utánpótlás derbire nem kell sokat várni: május 28-án, vasárnap U13-asaink látogatnak a Budapest Wolves otthonába. Június 11-én Bécsbe utaznak az U11-es és az U13-as csapataink, hogy újra megmérkőzzenek a Danube Dragons-szal. A június 4-re tervezett „császárvárosi” Pünkösdi torna ugyan elmarad, viszont azon a hétvégén, június 3-án és 4-én ismét találkozhatnak a Bulldogokkal a Gyerek Szigetre kilátogatók. 

Ne feledjék: korosztályos csapatainkhoz folyamatosan lehet csatlakozni, mindenkit szeretettel várunk, aki kipróbálná ezt a remek sportot! Jelentkezni Szatmári Jánosnál lehet a 06-70-398-4570-es telefonszámon, vagy a janos.szatmari@freemail.hu e-mail címen.

Sándor Zsolt

GO FANS! GO DAWGS!