Logo
Betöltés, kérlek várj!

Irányelvünk

Hisszük és valljuk, hogy minden sportág alapját és jövőjét a gyerekek, az utánpótlás nevelés jelenti. Nem véletlen, hogy Magyarországon elsőként kezdtünk el gyerekekkel foglalkozni és az Amerikai futballt testközelből megszerettetni a legkisebbekkel is. Az Újpest Bulldogs American Futball Club célja, hogy a magyarországi Amerikai futball élet elsőszámú utánpótlás nevelő sportegyesülete legyen és olyan felnőtt csapatot építsen, amely sajátnevelésű játékosokkal tud a HFL meghatározó egyesülete lenni. Elsőszámú célkitűzésünk nem is lehet más, mint a HFL bajnoki cím megszerzése 5 éven belül és hisszük, hogy ezen túlmenően minden korosztályos válogatott gerincét az Újpest Bulldogs játékosai alkotják majd. 10 éves távlatban az Osztrák – vagy valamelyik nemzetközi – bajnokságban való szereplést tűztük ki magunk elé és természetesen a tisztes helytálláson túl célunk, hogy a magyar csapatok közt elsőként nemzetközi érmeket és kupákat is nyerjen a csapatunk!

Sikereink

Az Újpest Bulldogs American Futball Club 2007. május 1-én alakult meg. Kezdetekben a felnőtt csapat az Aréna kupában és a Divízió II. bajnokságban ért el kisebb, nagyobb sikereket. 2010. végén a vezetőség úgy döntött, hogy egy elismert és szakmailag képzett hazai edzőre Pacuk Lászlóra bízza a csapat felkészítését.
A közös munka meghozta a várva várt sikereket. Az Újpest Bulldogs 2011-ben az alapszakasz 9 mérkőzéséből 7-et megnyert, majd a döntőben az ezüstérmet is megszerezte. 2013-ban a Divízió II. bajnokságot, azt követően 2014-ben a Divízió I. bajnokságot is megnyerte a csapat! 2015-ben a kiemelt ligában a HFL-ben is elindult az Újpest Bulldogs.
A felnőtt bajnokságokban szerzett tapasztalatok alapján 2016-tól az egyesület új stratégiai irányt határozott meg, melynek értelmében a jövő felnőtt csapatát az utánpótlásra építi és így kíván stabil alapokon hosszú távú sikereket elérni.
Az Újpest Bulldogs American Futball Club 2007-es megalakulását követően a felnőtt csapataival ért el sikereket az Aréna kupában, a Divízió II. majd a Divízió I. bajnokságban. Ezzel párhuzamosan elsők közt kezdtünk komoly figyelmet fordítani a gyerekekre, az utánpótlásra. Fiataljaink szintén sikeresek voltak a hazai és a nemzetközi rendezésű kupanapokon. Az igazi áttörést a Magyar korosztályos Bajnokságokon elért sikereinknek köszönhetjük!