Logo
Betöltés, kérlek várj!

Szakmai irányelvünk

Szakmai vezetőink és edzőink meggyőződése, hogy a jelenlegi testalkattól, fizikumtól, erőnléttől, gömbérzéktől, ügyességtől függetlenül megfelelő hittel, szorgalommal, kitartással előbb-utóbb mindenki fontos tagja lehet az Újpest Bulldogs csapatának!
Az Újpest Bulldogs valamennyi vezetője, edzője, játékosa tudja jól, hogy a kitűzött célokat csak és kizárólag egy erős csapategységgel lehet elérni, amit poszttól függetlenül egyenértékű sportolók alkotnak. Mindehhez elengedhetetlen az egymás iránti tisztelet, a másik értékének a megbecsülése, legyen szó falemberről, elkapóról, irányítóról, védő- vagy támadó játékosról mindenki azon dolgozik, hogy a legjobbat hozzuk ki egymásból!

Szakmai vezetők, edzők

Szakmai vezetőink tematikusan dolgoznak azon, hogy a korosztályos csapatok felkészítése egymásra épülő szakmai elemekből álljon. Edzőink kiválasztásánál fontos szempontot jelent, hogy rendelkezzenek olyan szakmai múlttal – Amerikai futball csapatban eltöltött aktív évek – illetve szakmai végzettséggel – szakedző, sportedző, fittness Instruktor, táplálkozási tanácsadó – amely alkalmassá teszi Őket arra, hogy a sportolóink számára követendő példaképek legyenek.